Grammar Suroboyo 3, untuk para JANCOKERS

Posted By on February 2, 2009

grammar-suroboyo-3Tepatnya tanggal 31 Januari 2009 di Royal Plaza Surabaya sekitar pukul 20.00 diputar secara perdana film yang seri 1 dan 2 nya sudah tidak asing lagi bagi rata-rata kita yang tinggal di surabaya,  yaitu film  yang menceritakan tentang si suro dan boyo yang bersahabat, disana yang menjadi fokus adalah bahasa yang dipakai adalah benar-benar bahasanya arek suroboyo asli, terutama dengan “JANCOK”nya, saat pemutaran perdana ini, film yang seri 3 diputar, dengan mengambil tema besar “GRAMMAR SUROBOYO 3, berjudul “The Mantab Jaya Movie” , oleh si Ikin pada Gathotkaca Studio.

Feeling much better after starting to take two every morning before breakfast. Buy viagra online from canada! There are a lot of legitimate mail-order pharmacies in this country.

Paling khas itu sebenarnya dalam film ini ya bahasa  full Suroboyoan itu dengan pisuhan khasnya, dan inilah yang menjadi daya pikat para penontonnya, disamping itu juga memang alur ceritanya mengalir begitu saja dengan guyonan yang dapat mengocok perut penontonnya, sehingga begitu episode 1 film ini dipublikasikan, maka banyak orang yang menunggu episode 2, begitu juga saat episode 2 beredar, para penonton setianya yang lebih ngetop disebut para “JANJOKERS”  ini berharap Si Ikin lewat Gathotkaca Studionya bisa membuat yang episode 3, pada lounching itu para “JANJOKERS” benar-benar terpuaskan, karena akhirnya episode 3 benar-benar diproduksi,  yang pasti lebih heboh dari episode sebelumnya, sehingga penonton bisa heboh semua melihat pemutarannya.

sepBagi para penggemar yang saat itu belum sempat nonton perdananya, besok  Sabtu tanggal 7 Februari di Cak Durasim jam 19.30 WIB, Film ini akan diputar lagi di sana, jadi jangan sampai melewatkan nonton barengnya, itung-itung bagi yang belum tahu banyak bahasa suroboyoan bisa belajar disana, tentang bagaimana ngomong jancok yang sebenarnya itu tidak hanya sebuah cacian, tapi juga sebagai bentuk sapaan persaudaraan, tergantung bagaimana saat kita mengucapkannya.

dsc-0038Ya itulah tentang karyanya Cak Ikin tentang Grammar Suroboyo 3, harapannya semoga dapat selalu berkarya lewat Gathotkaca studio, sehingga kita-kita ini sebagai penikmat karya-karya itu selalu bisa menikmatinya terus, kebetulan saat acara itu kita serombongan bisa ikut hadir di sana dan sama menonton penayangan perdananya,  juga kita bisa berfoto bareng dengan empunya film yaitu Si ikin, di foto itu orangnya yang agak pendek pakai jaket coklat tuh, btw selamat sekali lagi ya Cak ikin, kita tunggu episode berikutnya nih.

About The Author

Comments

49 Responses to “Grammar Suroboyo 3, untuk para JANCOKERS”

  1. Royokan Pertamax…..

  2. Oke jeh… oke jeh….. Awas Onde-onde panas…. Masuk ancene Pilm iki… ASli kocak n sanggup ngocok perut pemirsae kang…..

  3. MQ Hidayat says:

    Lha ndi link download film-e c^k?
    Kok cuma brita thok?!

    Tapi aseli, asyik bgt ni film. Kreatif.

    Wes, ngunu ae? Mari ndelook postingan iki ojok melu meso lho c^k?!

  4. genthokelir says:

    wah wah Jancukers hahahaha
    aku ramelu lho kang
    cuman mana pilemnya jiakakaka

  5. kyai slamet says:

    ada softcopynya gak?

  6. inidanoe says:

    diatas tanggal 12 februari ada gk ya nonton barengnya…???
    pengen banget belajar bahasa surabayaan.. :D

  7. Just Bryan says:

    Karena si ikin grammar surabaya jadi terkenal..

  8. k.u.c.l.u.k says:

    oke jeh.. oke jeh

    sante aku neng mburimu

  9. saya suka bahasa suroboyo-an yang khas, mas novi. pisuhan dan jancokan malah menunjukkan keakraban. pingin juga lihat filmnya tuh!

  10. ka0@mig33.com says:

    weleh jeh, awak peno mbahas soal suro kro boyo jeh, siep jeh salute jempol 4 tak angkat jeh, tapi jo lali jeh, link-e ndi cok, aq golek-i cek angele si-ikin part 3, santai jeh aku nang mburimu jeh

  11. si_ye says:

    Oya kalo mau download videonya di mana ya???

    Maklum lagi di luar ….. ga sempat mengikuti peradaban di Surabaya…..

  12. jono says:

    bos endi file-e pengen nyedot iki

  13. Taufiq says:

    Ass…. Mas,
    Yok opo Kabare????

    Kapan Situs DUKUN Online di buat,hahaha….

    HIDUP STI,hehe…..

  14. Taufiq says:

    Mas sampeyan kok ketok’anne guanteng nang foto….

    Tapi Sayang’e ASLIne Gak,hehehe…..

    SAYA TUNGGU MAS,,,, SITUS DUKUN ONLINEny….
    Kapan DI Hosting,hehehe…..

    HIDUP………….. STI….

  15. noname says:

    prasaan nek suroboyoan jarang gae ‘peno’.. biasae aku itu ya tetep ‘aku. nek kamu ya jadi ‘kon’.. trus kalo ngomong bukan ‘cuk’ tapi ‘cok’ weheheheheeh dosa aku rek misuh tok xp

  16. saddam says:

    JANC^K LEK DOWNLOAD NENGDY

  17. Qie says:

    hoho,,, keren jo, matanb :D Lanjutkan ampek no 31 :P hihihi

    semangat terus bro kreatip yak :) di y\teruskan ampek suroboyo 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13…………………………………………………………………………!!! sayah tunggu yak ;)

  18. wong_ndeso says:

    nggapleki tenan c*k….

    kudu ngguyu aq ndelok….

    wuahahahahaha

  19. d2y suro says:

    suro say : yg kene ceweke sing liwat yo ayu2 ,,
    boyo say: tpi kadang yo nek sing asu…
    asu say :nypo rek celok2 jeneng q..
    suro and boyo say : hiiihihiiiihii
    ……………..
    boyo : raimu c*k..senegane godani cewk ae..mas nyuwun sewu mas..kulo ch bjonegoro kulo gag apal suroboyo,,………………………………………….
    boyo say: atek salaman brang kyo lebaran ae c*k….
    suro say : sak aken rek,,wong ndeso

    jan tenand grammer siip tenand….pedesen gobyos kbeh awakq…

    MANTAB JAYA……TERUSNO COK………

  20. Yusheva says:

    Jancok kreatif tenan arek suroboyo yo, yo opo rujak cingure gak difilmkan sisan ta rek.!!
    nek downlod yo nang suroboyo rek syarate tuku lontong balap cak wan, gak ngono ta cak ikin!

  21. masdiloreng says:

    jare sopo ngomong JANCOK DOSO, yo iku seng garahi awak dewe iling kang kuoso, dalam kata JANCOK jika diperpanjangkan Jangan Anggap Neraka Cuma Omong Kosong,gak ngono ta rek.!!!!!!!!!!!!!!!!!

  22. Galuh Cak Cok says:

    Cak Cok Kata kata kota kita yo op cok setuju ta gak ?

  23. patih says:

    downlode nang ndi mas?

  24. Heya guys. I want to share a new Clickbank product with you. It is called Mobile Monopoly. It has been on the market for just over a month and is already the most selled product on Clickbank. It reveals brand new techniques on how to earn money with Mobile Marketing. Mobile Market is MASSIVE right now for making money, it is booming and i know you with this Ebook you really can make thousands per month. Mobile Marketing is booming right now, just like the .com did in the late 90′s. Get your share of the money. Mobile Monopoly – Just check the site out. I promise you that you wont regreat it. This Ebook is for everyone who is intrested in making money online.

  25. awakku says:

    ciamik soro… suwe gak mulih Suroboyo… begitu nyampe Juanda….nyosss… feels like home…. dialek suroboyo khass banget… mulih gak lali tuku kaos persebaya + kaos cak cuk

    hahahaha
    Dukung Persebaya !! Bubarkan PSSI !!
    halahhh

  26. el_jamaika says:

    sep” buat lagi yang banyak biar tambah ciamik coookkkkk!!!!!!!!

  27. Hi! Is it Okay if I ask anything kind of off topic? I am trying to view this page on my iphone nonetheless it will not show up properly, do you may have any options? Thanks in advance!

  28. Teas says:

    Hi there, I was wandering around online and I found your site from yahoo. I read a couple of your articles and thought they are pretty good. Thank you, I will visit your page again soon.

  29. Just discovered this blog by means of Bing, what a pleasant surprise!

  30. ips capacity says:

    Hello just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same results.

  31. Backpack says:

    I’ll immediately grab your rss as I can’t find your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please let me know in order that I could subscribe. Thanks.

  32. There is evidently a lot to realize about this. I think you made some good points in features also.

  33. :w00t: GO YOU!! THIS ROCKS! The interaction between the art and myself is at an all-time high after seeing this. This is great! Im keeping my eye on you…

  34. Howdy I want to to write a new comment on this page regarding you to let you know just how much i actually Liked this read. I have to run off to work but wished to leave you a brief comment. I book-marked you So definitely will be returning following work to read more of yer quality posts. Keep up the quality work.

  35. Hi I wasLooking out a few sites on google and i found your blog. I have to that you have a great site here. You’re posts is top notch and now a days ya dont find that on too many sites. Keep up the great job and I willmost definitelyhave bookmarked you. Once again thank you. and have a awesome day!

  36. Renae Raya says:

    Chartered Surveyors service from BGL Partners is of the highest of quality and trust, and I vouch for totally.

  37. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs way more consideration. I’ll probably be again to read rather more, thanks for that info.

  38. It seems that everybody is into this kind of stuff lately. Don’t really understand it though but thanks for trying to explain it. Appreciate you shedding light into this matter. Keep up your work.

  39. I like your writing style really enjoying this internet site.

  40. Ne’er knew this, appreciate it for letting me know.

  41. Grammar Suroboyo 3, untuk para JANCOKERS | dunianopy.com Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

  42. Beizveini says:

    Grammar Suroboyo 3, untuk para JANCOKERS | dunianopy.com
    sac longchamp

  43. This is the punish Grammar Suroboyo 3, untuk para JANCOKERS | dunianopy.com journal for anyone who wants to assay out out nearly this subject. You respond so some its nigh wearying to discourse with you (not that I rattling would want…HaHa). You definitely put a new protract on a matter thats been scripted near for years. Pleasant hokum, only majuscule!

  44. This is the reverse Grammar Suroboyo 3, untuk para JANCOKERS | dunianopy.com diary for anyone who wants to essay out out virtually this matter. You note so much its most tiring to debate with you (not that I rattling would want…HaHa). You definitely put a new reel on a issue thats been graphic near for period. Fastidious hooey, simply outstanding!

  45. I was curious if you ever thought of changing the structure of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better?

  46. I have been browsing the web more than three hours today, and this is the best article I’ve come across. I’m a blog post fiend so I’ve actually seen a lot already.In my view, if all webmasters and bloggers made as awesome content as youhave, the net would bemuch more useful than ever before.

  47. Bean Bag Chairs For Adults My personal internet surfing seem total.. thanks. So content to have identified this post.. Is not it terrific whenever you discover a superb submit? Isn’t it fantastic whenever you uncover a great publish?

  48. Hendra says:

    Asik, cax, nontog nan ngone konco, katene download dewe ce, koq gag ono link e ce

  49. bagussss says:

    nggateli filme ndi cak

Leave a Reply